Γενικές Ανακοινώσεις Επιμόρφωσης

Ενημέρωση σχετικά με την έναρξη της Επιμόρφωσης

Ενημέρωση σχετικά με την έναρξη της Επιμόρφωσης

από ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΟΜΗΣ -
Αριθμός απαντήσεων: 0

Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι γεια σας

Σας ενημερώνουμε για την έναρξη της επιμόρφωσης που διοργανώνεται από το Πανεπιστήμιο Πατρών στο πλαίσιο του έργου «Ανάπτυξη εκπαιδευτικού λογισμικού για προσχολική εκπαίδευση και παροχή ψηφιακού εκπαιδευτικού/επιμορφωτικού υλικού - Εξ αποστάσεως επιμόρφωση και υποστήριξη εκπαιδευτικών» σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής (ΙΕΠ).

 Το μάθημα επιμόρφωσης βρίσκεται στην πλατφόρμα Επιμόρφωσης του ΙΕΠ στον ακόλουθο σύνδεσμο

https://elearning.iep.edu.gr/study/course/view.php?id=3663,

στο οποίο είστε ήδη εγγεγραμμένες / οι και μέσω του οποίου σας στέλνω και το παρόν μήνυμα.

Σας παρακαλώ συνεπώς να συνδεθείτε με τους κωδικούς σας στο εν λόγω μάθημα εάν δεν το έχετε ακόμα κάνει.

 Η 1η επιμορφωτική εβδομάδα (τυπική έναρξη 2 Μαΐου) είναι ήδη στη διάθεσή σας και μπορείτε συνεπώς να μελετήσετε στο υλικό της (υλικό μελέτης, βιντεοπαρουσιάσεις, ερωτηματολόγιο προς συμπλήρωση, ασκήσεις αξιολόγησης).

 Μπορείτε επίσης να ενημερωθείτε για το συνολικό πλαίσιο της επιμόρφωσης μελετώντας τις πληροφορίες για την Περιγραφή της Επιμόρφωσης, το Κανονιστικό Πλαίσιο και τον Οδηγό Μελέτης.

 Θα ακολουθήσουν νέα μηνύματα ενημέρωσης για τα τμήματα στα οποία θα ενταχθείτε, την ημερομηνία της σύγχρονης συνεδρίας, τον τρόπο σύνδεσης, κλπ. Η ώρα της σύγχρονης συνεδρίας είναι 18:00 – 21:00, ενώ οι προαιρετικές σύγχρονες συνεδρίες των επόμενων εβδομάδων θα είναι Δευτέρα ή Τρίτη, 18:00 – 20:00.

 Σας ευχαριστούμε και πάλι για τη συνεργασία και σας διαβεβαιώνουμε ότι καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την επιτυχία της επιμόρφωσης.

 Εκ μέρους της ομάδας έργου

Βασίλης Κόμης, Καθηγητής ΤΕΕΑΠΗ, Πανεπιστήμιο Πατρών